Frakt, leverans, priser, avgifter

Frakt

299:- 
Gratis frakt vi köp av 4 kompletta hjul.

 

Leverans

Vi behandlar order som kommer in innan 12:00 samma dag.
Leverans sker via DHL,Post Nord lr Schenker

Lösa däck 3-5 arbetsdagar

Fälgar     3-7 Arbetsdagar(gäller ej Beställningssortiment)

Komplettahjul 4-8 Arbetsdagar

I vissa områden i Sverige där DHL/Postnord/Schenker inte kör ut varje dag kan leveranstiden bli några dagar längre

Priser och avgifter

Samtliga priser som anges på Dg Däck och Fälg är inklusive moms och exklusive fraktkostnaden.

Vid köp av kompletta hjul (dvs. däck och fälg), monterar vi däcket på fälgen och balanserar hjulen för endast 100kr/st.

Vid köp av aluminiumfälgar där original muttrar/bultar inte kan användas medföljer både muttrar/bultar och i vissa fall även navringar utan extra kostnad. Dessa tillbehör ska användas, se vidare nedan under Passningsgaranti.

Till samtliga däck tillkommer en återvinningsavgift på 20 kr(inräknat i priset). Återvinningsavgiften är en miljöavgift man betalar för att däcken sedan omhändertas för återvinning. Återvinningsavgiften du betalar när du köper däck av oss gör att du kostnadsfritt kan lämna in däcken på valfri verkstad när de är utslitna. Du ska alltså inte betala återvinningsavgift till däckverkstaden.

Betalning för de produkter du köper av Dg Däck och Fälg sker till oss, se nedan under rubriken Betalningssätt.

För tjänster som beställs av en rekommenderad monteringsverkstad så väljer varje verkstad individuellt vad man tar för sina arbetskostnader. Observera att det fortfarande är verkstaden som är ansvarig för de tjänster verkstaden utför.

Kostnaden för de tjänster som du väljer att få gjorda hos monteringsverkstäder betalas till verkstaden. I den information som står under varje verkstad så ser du det pris som verkstaden har meddelat oss och vi kan således inte garantera det priset hos dessa verkstäder

 

Betalningssätt

Handla smidigt med hjälp av Klarna

Privatpersoner

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning via bank. Våra fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du på www.klarna.se.

Klarna Checkout

Dg Däck och Fälg använder Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder.

Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig.

Faktura är förvalt som betalningsalternativ. Du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom räntefri delbetalning,direktbetalning via bank eller betalning med kort.
Klarna Checkout följer de s k Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS) och innehar SSL-certifikat.
För frågor och information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/privacy_statement.pdf

 

Räntefri delbetalning

Dela upp din betalning räntefritt på 6, 12 eller 24 månader alt. vanlig delbetalning i 36 mån.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar